MANİSA / SARIGÖL - Sarıgöl Şehit Ali Suyabatmaz Mesleki Eğitim Merkezi

Sarıgöl Şehit Ali Suyabatmaz Mesleki Eğitim Merkezi

Siteler Mahallesi, İstiklal Caddesi No 100 Sarıgöl
Vizyon
Mesleki Eğitim Merkezi ailesi olarak Merkezimizde; Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, Atatürk İlkelerini benimseyen, onları korumayı kendine ilke edinen bireylerin yetiştirildiği, Demokratik okul anlayışının benimsendiği, Sorgulayan, araştıran, çağdaş bireylerin yetiştirildiği, Toplumsal, kültürel ve sportif etkinliklerin yapıldığı, Sürekli değişim ve yenileşmeyi yaşayacak, Okul ve çevresini güzelleştiren, Her türlü etkinlikte işbirliği, iş bölümü, paylaşma ve kardeşliğe yer veren, Eğitim ve ilişkilerde sevgi ve saygıyı ön planda tutan, Öğrencilerin topladıkları verileri kendi beyinlerinde yorumlayarak, öğrendiklerini davranış ve uygulamaya dönüştürmeyi gerçekleştirebilen, Çırak, kalfa, kursiyer, usta, öğretmen ve yönetim ile merkez ve işyerlerinde daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı, yaşama ve iş alanlarına teknik eleman hazırlayan bir eğitim merkezi olmasını istiyoruz.
Misyon
Halkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı arttırmak için; yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerji ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, her zaman ve her yerde uygulanabilecek yaygın eğitim programlarını geliştirmek , işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu çırak, kalfa ve ustaların geliştirilmesini sağlamak.
Ders Başlama: 08:30 Ders Bitiş: 17:00
Merkez yürüyüş mesafesinde.
Siteler Mahallesi, Alaşehir caddesi no:100 Sarıgöl
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Siteler Mahallesi, Alaşehir caddesi no:100 Sarıgöl Okulumuz ilçe merkezinde Sarıgöl Devlet Hastanesi karşı konumunda bulunmakta olup, İl merkezine uzaklık 140 km.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından finanse edilen 2020 yılı Erasmus + Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği (KA102) Faaliyeti kapsamında Merkezimizin "Sarıgöl'de Motor Teknolojilerine Yeni Yaklaşımlar" adlı projesi kabul edildi.